tisdag 11 september 2012

Pappardelle

Denna pasta var väldigt bra. Nyhet på ICA. Prova!

Lördagskvällen bjöds på en Skaldjurspasta med en touch av hummer.
Tycker denna fond är helt ok om man inte har någon egengjord.


En pastarätt kan vara som en pytt i panna. 
Man tager vad man haver.
Denna gång stekte vi sockerärtor, purjolök och vitlök i olivolja.
Stek på svag värme, de ska inte ta färg. 
I med en liten burk lätt creme fraiche, 2 ½ dl grädde (går bra med matlagningsgrädde), 
2 msk hummerfond, en matsked tomatpuré, salt och svartpeppar.
När det puttrat ett par minuter hade vi i en burk färdigskalade lyxräkor och en burk kräftstjärtar.
Låt skaldjuren rinna av i durkslag ett tag innan så att det inte vattnas för mycket i såsen.
Hur stora burkar eller hur mycket skaldjur du vill ha i tar du efter eget tycke.
Vi gillar mycket.
Kanske kan bli din lördagsmiddag nästa helg?
JUM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar