måndag 6 augusti 2012

Ceasar

Grillade vitlöksmarinerade kycklingfiléer, stekt tärnad bacon, hyvlad parmesanost, romansallad, cocktailtomater, gurka, paprika och majs med ceasardressing.  
Min favoritsallad. 

Hade tänkt att göra min egna dressing men det fanns inga sardeller på affären. 
Det fick bli Erik Lallerstedts dressing som jag tycker är ok. 
Men ingen färdigköpt dressing slår en hemgjord.

Detta är ett bra recept:
2 sardellfiléer, 2 vitlöksklyftor, 1 äggula, 1 msk rödvinsvinäger, 1 tsk dijonsenap, ½ dl riven parmesanost, ½ dl olivolja, 1 dl cremé fraiche, salt och svartpeppar.

Mixa sardeller, vitlök, äggula, vinäger, senap, parmesanost, olivolja och crème fraiche till en slät dressing. Smaka av med salt och svartpeppar.

JUM




















  







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar