onsdag 8 augusti 2012

Inget

att berätta. Jag skriver idag som de stora bloggarna gör ibland, jag har bloggtorka. Inga mattips, inget speciellt att förtälja. Lagade biffstroganoff på MYCKET kött och kokade extra ris för att även ha till matlådor. Men icke, det räckte inte. Min blivande tonåring har sagt tre gånger ikväll att maten var SÅ god. Jag är nöjd och glad men jag föredrar att ha med mig matlåda. Det får bli lite grönsaker och så stannar jag på affären och köper ett kycklingspett. Ett sweet chili får det bli.

Förresten, såg ni handbollen i OS. Kvartsfinalen Sverige-Danmark? Vilken rysare. Jag hejade, jag surade, jag höjde rösten, jag svor, jag gnällde, jag coachade, jag peppade och VI vann.

Bild lånad från google
 JUM

3 kommentarer:

  1. Lite nyfiken...vad är det för kycklingspett du köper? Har nästan alltid matlåda och ibland räcker det ju inte :/ då kan det vara bra med något att "ta till" :)

    SvaraRadera
  2. Hej Petra. Jag har köpt kycklingspett på Coop i delikatessdisken. Kostar ca 20-25 kr för ett. Finns olika kryddningar. Inte jättebilligt men enkelt alternativ. Räcker med ett spett, grönsaker och en bit ost, blir en god lunch.

    SvaraRadera
  3. Åh tack för tipset, toppen!

    SvaraRadera