söndag 8 april 2012

God fortsättning

på påskhelgen.
Här kommer ett äggigt recept. Jag tänkte pröva att göra dem idag. 
Salta, krämiga - helt enkelt underbara är beskrivningen där jag hittade receptet.
Får väll se om det stämmer


För 6 personer
6 ägg
½ finhackad rödlök
2 ansjovisfiléer som finhackas
100 g philadelphiaost
1 dl creme fraiche
lite persilja
lite gräslök

Äggen ska bli hårdkokta. Ca 6 minuter tar det.
Blanda rödlök, ansjovis, philadelphiaost och creme fraiche.
Skär av toppen på äggen, gröp ur färsiktigt med en sked så att skalen behålls hela.
Mosa äggen och blanda ner i ansjoviskrämen. Blanda ner persiljan och gräslöken.
Fyll äggskalen och garnera med lite gräslök.

JUM 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar