Det blev lite rester kvar av gårdagens middag som blir min lunch idag. Vilken tur.
Gör denna rätt. Snabbt, enkelt och jättegott.
![]() |
Har ingen superkamera utan alla bilder tar jag med min telefon. Ingen superkvalitet men för mig duger dom. |
Hittade receptet här. Men gjorde några ändringar.
Ingredienser för 4 port:
1 kg kycklinfileér
1 gul lök skuren i större bitar
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
3 rejäla matskedar mango chutney
1 msk kinesisk soja
1 msk kalvfond
salt och peppar
Jag skar kycklingen i mindre bitar som jag stekte en liten stund.
Stekte därefter löken ganska snabbt. (Gillar lite tuggmotstånd)
Jag hällde ner övriga ingredienser i ugnsformen och vispade samman.
Lägg ner kyckling och lök och blanda runt.
In i ugnen på 200 grader i 20 minuter.
Jag åt en sallad till, gjord med romansallad, gurka, tomat och majs.
Skvätte över en vinegrette.
Familjen åt med pressad potatis.
JUM
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar